Heeft Melania Trump haar eigen NFT gekocht?

Heeft Melania Trump haar eigen NFT gekocht?

Een nieuw rapport analyseerde blockchain-transacties en ontdekte dat Melania Trump haar eigen geveilde NFT . kocht

First lady Melania Trump luistert terwijl president Donald Trump spreekt

First lady Melania Trump luistert terwijl president Donald Trump met verslaggevers spreekt terwijl hij woensdag 20 januari 2021 in Washington naar de Marine One op de South Lawn van het Witte Huis loopt. De voormalige first lady lanceerde onlangs een onderneming met de verkoop van niet-vervangbare tokens die moeten worden betaald met Solan-cryptocurrency, momenteel ter waarde van ongeveer $ 180 per stuk. Alex Brandon. Associated Press

Melania Trump eerste NFT werd geveild. Maar rapporten wijzen erop dat de voormalige first lady het misschien zelf heeft gekocht.

Bloomberg News analyseerde de transacties op de Solana-blockchain, die de auditie van Trump’s “Head of State Collection, 2022” organiseerde. wat is een nft precies?  In het rapport stond dat de geregistreerde overgang, een winnend bod van 1.800 SOL, was gekoppeld aan Trump of leden van haar team.

 

Pakketdeal

Het bod was op een pakketdeal die een “iconisch wit modevakmeesterwerk gedragen door mevrouw Trump” combineerde met aquarelkunst van haar die het droeg, evenals een NFT. Ze kondigde haar NFT-inspanning in december aan, per Deseret News. Destijds zei ze dat een deel van de opbrengst zou gaan naar het helpen van ‘kinderen die ouder worden uit het pleegzorgsysteem’.

De New York Times beschreef de verkoop als het aantrekken van weinig biedingen, die allemaal dicht bij 1.800 SOL waren. nft crypto bitvavo vind je online? Het startbod was bedoeld om $ 250.000 te kosten. Door een daling van cryptocurrencies was SOL op de dag van de veiling $ 95 waard. Toen de veiling eindigde, stond het laatste bod op $ 170.000.

Vice ontving een verklaring van het kantoor van Melania Trump, waarin stond: “de aard van het Blockchain-protocol is volledig transparant. Dienovereenkomstig kan het publiek elke transactie op de blockchain bekijken. De transactie is gefaciliteerd namens een externe koper.” Hoewel ze niet hebben uitgelegd voor wie de transactie is gedaan of waarom de overdracht via Trump is gebeurd.

“Met andere woorden, de winnaar van Melania Trump’s NFT kreeg het geld van niemand minder dan de maker van de NFT zelf, en een adres gekoppeld aan de NFT-maker kreeg het geld terug”, aldus het rapport.

 

 

Back To Top