VeChain blootgesteld aan bredere marktzwakte en VET zou kunnen dalen tot $ 0,11

VeChain blootgesteld aan bredere marktzwakte en VET zou kunnen dalen tot $ 0,11

De VeChain-prijs op de wekelijkse grafiek toont een sterke verdediging in de buurt van het waardegebied van $ 0,13. Er zijn veel ondersteuningsniveaus in de buurt van $ 0,13, en dat niveau moet behouden blijven om toekomstige uitverkoop te voorkomen.

VeChain-prijs kan 50% dalen of 75% stijgen

De VeChain-prijs daalde aanzienlijk tijdens de handelssessie van dinsdag na sterke verkopen op de hele cryptocurrency-markt. Vechain is maar liefst 15% onder de wekelijkse openstelling gedaald. Er is een aanzienlijk aantal ondersteuningsniveaus tussen het waardegebied van $ 0,13 en $ 0,14. De 2021 Volume Point Of Control, wekelijkse Tenkan-Sen, wekelijkse Kijun-Sen en bottom of the Cloud (Senkou Span B) bevinden zich in die prijsklasse. vechain thor verwachting is positief. Het enige Ichimoku-niveau dat niet in die ondersteuningszone ligt, is de top van de Cloud (Senkou Span A) met $ 0,155.

De meest opvallende waarschuwing voor de prijs van VeChain die naar beneden gaat, zijn de posities van de oscillatoren. De Composite Index bevindt zich op een historisch weerstandsniveau, wat betekent dat de prijs vaak lager wordt bij het bereiken van die historische weerstand. Bovendien moet de Relative Strength Index nog uit een bearmarkt komen, wat blijkt uit het niet doorbreken van het definitieve overboughtniveau op 65.

 

Waardegebieden

Als u de waardegebieden van $ 0,13 tot $ 0,14 niet vasthoudt, aangezien ondersteuning de prijs van VeChain kan laten crashen tot een 38,2% Fibonacci-retracementniveau op $ 0,07. wat is de beste crypto app? Bulls zouden de bearish vooruitzichten op korte termijn ongeldig kunnen maken door VeChain wekelijks boven de Cloud op of boven $ 0,155 te houden. Van daaruit is een hernieuwde poging om de eerdere all-time highs op $ 0,26 te testen waarschijnlijk.

 

 

 

 

 

Back To Top